Jadłospis

 

16.11. – 20.11. 2015 r.

 


Poniedziałek

Zupa pieczarkowa

Wątróbka drobiowa

Ziemniaki

Surówka wielowarzywna

Kompot wieloowocowy

Owoc

250g

100g

200g

100g

250g

Szt.

Wtorek

Zupa pomidorowa

Porcja z kurczaka

Ziemniaki

Kapusta zasmażana

Kompot wieloowocowy

250g

100g

200g

100g

250g

Środa

Barszcz czerwony

Łazanki z mięsem i pieczarkami

Kompot wieloowocowy

250g

200g

250g

Czwartek

Krupnik tradycyjny

Pierogi z mięsem

Kompot wieloowocowy

250g

200g

250g

Piątek

Kapuśniak z białej kapusty

Ryba – filet

Ziemniaki

Surówka z marchwi i jabłek

Kompot wieloowocowy

250g

100g

200g

100g

250g

SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI:

pszenica, jęczmień, jaja, mleko, seler, gorczyca

Wydrukuj tę stronę

Przejdź do treści